Welke rechtbank durft het aan een fikse straf op te leggen aan iemand die zo maf is om voor de lol een raket af te schieten en daarmee meteen een auto de ruimte in te gooien? Een auto! Die naar verwachting honderden miljoenen jaren om de zon zal zweven! Honderden miljoenen jaren! In de ruimte horen planeten, zonnen, manen en sterren. Aardbewoners en hun troep hebben er niets te zoeken. Ik vind alle ruimtevaart geldverslindende onzin, maar deze vaart in de ruimte is helemaal van de gekke. Wat kost dat wel niet? Kan zo’n miljonair zijn geld niet beter besteden? Bijvoorbeeld aan het oplossen van de honger in de wereld? Dat doet alsof de aarde hem lief is en ontwerpt daarom een milieuvriendelijke auto…jaja, allemaal alleen ter eer, glorie en fortuingroei van mister Elon Musk himself! Als ik een rechter was en hij verscheen voor mij, dan wist ik het wel: schuldig aan belediging en vervuiling van het universum; veroordeling tot afstaan van zijn hele kapitaal aan het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties, alwaar hij zelf ook te werk wordt gesteld. Die milieuvriendelijke auto’s laten we dan wel door een fatsoenlijker mens ontwikkelen.